Inschrijven voor de presale is nu mogelijk!

Inschrijven voor de presale is nu mogelijk!

Hoe ver zijn we?

De afronding van de verkoopstukken is bijna gereed en we staan op het punt om prijsafspraken te maken met de aannemer voor de realisatie van het project.  We krijgen al veel vragen binnen van geïnteresseerden die graag meer informatie ontvangen en zich willen inschrijven. Speciaal voor al deze 'early birds' starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, met een presale!

Op de website tref je vanaf nu per woningtype en per bouwnummer alle informatie aan die voor handen is. Zo zie je er de perceeloppervlaktes, afmetingen van de woningen, plattegronden en een prijsindicatie. De definitieve prijzen worden vastgesteld zodra we overeenstemming hebben over de aanneemsommen, alle verkoopstukken gereed zijn en we officieel in verkoop kunnen gaan.

Hoe werkt de presale?

Indien je al een voorkeur hebt voor een bepaald woningtype of zelfs al voor een specifieke kavel dan kun je het presale formulier op de website invullen, dit is te vinden onder de pagina "presale". Als je het presale formulier vóór de start verkoop invult en je besluit je uiteindelijk definitief in te schrijven bij de start verkoop, dan krijg je voorrang in de toewijzing van de woningen. Je bent er dan toch als een van de eerste bij en dat waarderen we! Je kunt je inschrijven tot en met 9 april.

Start verkoop moment

Uiteraard ontvang je van ons nog een officiële uitnodiging voor het start verkoop moment wat later in april zal plaatsvinden. Op dat moment wordt de definitieve prijslijst uitgereikt. Je kunt je dan officieel inschrijven en je definitieve kavelkeuzes kenbaar maken.

(De presale inschrijving geldt niet als definitieve inschrijving, wil je kans maken op een woning dan moet je ook bij de verkoopperiode jezelf inschrijven. Na de presale worden er dan geen woningen toegewezen, dit gebeurt na de verkoopperiode)

Uiteraard is ook alle gelegenheid om vragen te stellen aan de makelaars.