Inschrijftermijn voor directe toewijzing gesloten

Inschrijftermijn voor directe toewijzing gesloten

Vanaf de start verkoop op 16 april hebben we een groot aantal inschrijfformulieren mogen ontvangen van belangstellenden, bedankt voor de interesse! Alle woningen zijn toegewezen onder deze belangstellenden en er is een reservelijst opgemaakt met overige ingeschreven kandidaten.

De makelaar heeft vorige week alle inschrijvers op de hoogte gebracht van de toewijzing en de verkoopgesprekken met de eerste optanten zijn ingepland. Het kan natuurlijk zijn dat er woningen beschikbaar komen na de verkoopgesprekken. U kunt met onderstaand inschrijfformulier, ook na de inschrijfperiode, nog inschrijven op uw favoriete woning(en). Het digitale inschrijfformulier komt dan automatisch bij de makelaars terecht. Vul daarbij een inschrijfformulier in per gezin/familie. Zodra we en woning aan u kunnen toewijzen neemt de makelaar van uw keuze contact met u op.

Voor de actuele status van de bouwnummers verwijzen we je naar de kavelkaart op deze website, daar staat per bouwnummer aangegeven of deze per direct beschikbaar is, onder optie is, dan wel verkocht is. Heb je daarnaast nog vragen dan kun je natuurlijk altijd contact zoeken met de makelaars van BrouwersMoors & Partners.